Julie en Marc - Remalux

menu

” Nieuw Concept ! “

 

Remalux bouwt aan een nieuw Interieur Concept!
Een Unieke woonbeleving op maat.

We willen jullie onderdompelen in een woonbeleving op maat en ervaring laten maken met aspecten zoals sfeer, esthetiek en comfort , in een “Kijkwoning”, volledig gerenoveerd door Remalux.

Laat U verrassen en ervaar een tijdloos interieur waar een “Huis een Thuis” wordt.

In de komende maanden ondergaat ons nieuwe pand een renovatie . We houden jullie nieuwsgierig tot de Opening in het voorjaar van 2025 .

Gedurende deze periode blijven we operationeel en beschikbaar . Aarzel niet om een afspraak te maken via www.remalux.be

Blijf op de hoogte van onze activiteiten door ons te volgens op onze social media .

We kijken er naar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe “Kijkwoning”

Tot Binnenkort!

Julie en Marc .

“een team gedreven door

passie en perfectie”

 

Julie Vrebos en Marc Franssen zijn zowel zakelijk als privé met elkaar verbonden waardoor wij met al onze gedrevenheid, passie en expertise samen tot een perfect eindresultaat kunnen komen.

Wij bieden U een totaalconcept op het gebied van Koken, Baden, Wonen en Werken.

Julie studeerde als interieurarchitecte af aan de Hoge school Sint Lukas in Brussel en staat in voor het maken van 2D en 3D foto realistische ontwerpen, materialen en kleuradviezen.

Marc houdt zich vooral bezig met het financiële, alle technische aspecten van de ontwerpen en de volledige opvolging van productie tot eindoplevering van Uw project.

Onze grote kracht is dat Julie en Marc gelijktijdig betrokken zijn vanaf het eerste gesprek tot en met de eindoplevering van Uw project zodat misverstanden zich nagenoeg niet kunnen voordoen wat ten goede komt aan het eindresultaat.